Hotell Slussen

Avkopplande weekend med spa-upplevelse

Avkopplande weekend med spa-upplevelse

Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post

Det är torsdag eftermiddag och dags att gå hem, veckans sista arbetsdag är runt knuten och sen är det äntligen helg och med all rätt ska man få ge sig själv något extra och ladda batterierna. Att få smita iväg någonstans, en herrgård eller ett hotell i city. Beroende på vilket man föredrar finns det mycket att välja bland. I slutändan är det känslan att slippa behöva ta tag i de tråkiga rutinuppgifterna och bara få fokusera på sig själv en stund.

Hitta dina smultronställen

Sverige är fullt av fantastiska hotell, från norr  till söder och bara man hittar sina favoriter och ibland är redo att resa lite extra för dem finns det allt att vinna på att lämna t.ex. Stockholm om man bor och arbetar i den kungliga huvudstaden. Weekend i Uppsala kan vara en bra paus och ladda batterierna. Vad man vill att ens smultronställen ska erbjuda är så klart lite olika, en del vill bara koppla av, gärna i ett härligt SPA, spela golf med banan utanför dörren kan locka en hel del eller så är riktigt bra mat det man suktar mest efter.

Boka ett weekendpaket

Åk lite längre bort och boka en weekend på hotell i Göteborg, slipp allt krångel när du bokar weekendpaket inkluderas allt för en riktigt avkopplande helg med mat, boende och specialpaket kan innehålla sköna spa-behandlingar annars har många av hotellen utmärkta spa-avdelningar som erbjuder massage, bad, bastu och ren och skär livsnjutneri.