Hotell Slussen

En kväll på Stortorgskällaren

En kväll på Stortorgskällaren

Stortorgskällaren i Gamla Stan

Stockholm är en otroligt vacker stad som har mycket att erbjuda på många olika plan. Det går att under en vistelse till denna ljuva stad göra sitt schema fullsmockat, oavsett om det är en vistelse på en vecka eller en vistelse på mindre än tjugofyra timmar. Är det så att ett besök i Stockholm på sin plats inom en framtid, eller bara en vistelse över dagen, så är det en stark rekommendation i matväg att besökas Storstorgskällaren i den södra delen av staden.

En restaurang som har kvar den gamla charmen

Stortorgskällaren i Stockholms södra del är en restaurang som har funnits i Gamla Stan sedan 1938, beläget precis intill Stockholms katedral. Här serveras alltid mat med de bästa ingredienserna med en stil av mat som blandar hederlig, traditionell och originell mat med modern, trendig och nytänk. Ekologiska råvaror som är lokala är en viktig faktor i köket hos Stortorgskällaren och det finns någonting för alla.

Oavsett vilket typ av umgänge som du tänkt ta med dig på ett besök som Stortorgskällaren så kommer det att bli en oförglömlig middag. Restaurangen är en plats som uppskattas av familjer, kompisgäng, arbetskollegor och släktmedlemmar. Stortorgskällaren är inte bara omtyckt för den utsökta maten som serveras utan det ger en unik, genuin och tidlös känsla som alla åldrar uppskattar.

Stortorgskällarens festvåning

Är ni ett gäng som befinner er i Stockholm så är det många anledningar att boka Stortorgskällarens festvåning som ligger några trappsteg under restaurangen. Festvåningen är en del av Stortorgskällaren som går att boka privat för en mer avskild tillställning. Oavsett om ni vill ha en ostörd middag, en speciell kväll för ett gäng kunder eller en privat fest så passar denna festvåning. Här ligger en lokal med ett 1500-tals valv som gör sig perfekt för vilken tillställning som det än handlar om. Vid ett besök på festvåningen så får man äta av Stortorgskällarens speciella meny med utvalda viner samtidigt som man tilldelas en privat servitör som kommer se till att du och ditt sällskap har en fantastisk kväll. Som underförstått är detta ett recept på en magisk, svår-toppad och lyckad kväll.