Hotell Slussen

Sheraton – topp hotell nära Slussen

Sheraton – topp hotell nära Slussen

Sheraton – topp hotell nära Slussen

Sheraton Stockholm Hotel är beläget i hjärtat av Stockholms centrala affärsdistrikt, ger vår utmärkt läge dig att utforska och lära känna vår underbara stad.

Promenera ut ur våra dörrar och njuta av den omgivande shoppingområdet, pittoreska Gamla Stan och Stadshuset, där den årliga Nobelprisceremonin hålls. Att ta sig runt kan inte bli lättare eftersom vi är bara några minuter från flygplatsen Rail Link och Centralstationen.

På Sheraton Stockholm Hotel erbjuder vi magnifik utsikt. Från våra visa rum kan du se de historiska byggnaderna i Gamla stan, den södra ön i bakgrunden, och sist men inte minst – Stadshuset.

Oavsett om du är i affärer eller på fritiden här, alla 465 rum erbjuder allt du behöver för att säkerställa en bekväm och trevlig vistelse. Våra rum är bland de mest rymliga i staden och alla av dem har den berömda Sheraton Sweet Sleeper-sängar för en perfekt nattsömn.

Bo i vår Club rum och har tillgång till vår Club Lounge, som betjänar upp en energi öka frukostbuffé, tillgång till internet och ett oändligt utbud av drinkar och snacks, allt ingår i rumspriset!

För en förhandstitt på de rena linjerna i skandinavisk design och vilsam atmosfär som skapas av vår engagerade personal, kolla in våra videor och foton.